Kaffe

på jobbet

En bra affärsavtal om kaffe med kvalitet: 
Kafferosteriet i Limhamn erbjuder ett avtal, där din verksamhet får det bästa färskrostade specialkaffet levererat direkt till dörren. Ett kvalitetskaffe som inta bara är handplockat och av 1. sortering, men som även är certifierat med EUs EKO märkning och KRAV.
Nye upplevelser och erfarenheter med kaffe:
Automatisk skickar vi varje månad kaffe från ett nytt ursprungsland i Latinamerika eller med en annorlunda rostning. Tillsammans med kaffet mottages en beskrivning av kaffets och regionen i ursprungslandet.
Hittar ni en favorit, då är det såklart vara möjligt att välja den permanent.
Kaffets kvalitet:
Allt kaffet vi erbjuder är handplockat och av högsta kvalitet. Allt vårt kaffe går under definitionen specialkaffe, som definierar de topp 5% av kaffet. Vi är medlemmar i Speciality Coffee Association.
Kaffet vi skickar är rostat samma vecka som ni får er leverans!
 
Rättfärdigt, hållbart och ekologiskt:
Kvarn Kafferosteriet gör affärer direkt med kaffeodlarna och deras kollektiver utan mellanhänder efter principerna för Direkt Sammhandel med fokus på att skapa värde från producent till slutkonsument och ta socialt ansvar tillsammans. Vi tycker, att det är viktigt att supplera vår tillgång med direkt samhandel och fokus på transability. Detta är en del av KRAVs certifiering
Ett ekologiskt odlande är för oss ett viktigt värde att kämpa för. Kaffe är en av världens mest besprutade grödor. En del av de kemiska bekämpningsmedel som används är mycket giftiga och förbjudna i Sverige eftersom de är akut giftiga för både människor och djur. I Sverige och Norden dricker vi mest kaffe i världen!
Gör en skillnad genom ert val av Kaffe på Jobbet!
Fair pris:
Utan mellanhänder säkras båda kaffeodlarna och slutkonsument en fair och bra pris! Kontakt oss för mer information om pris och leverans!